Rugby Nederland zoekt penningmeester

  -   Nieuws
Rugby Nederland
Bij de laatste ALV van Rugby Nederland op 13 januari jl is meegedeeld dat de huidige penningmeester Steffen Smeenk, niet beschikbaar zal zijn voor een mogelijke tweede bestuurstermijn. Vandaar dat Rugby Nederland op zoek is naar een nieuwe penningmeester.
Het streven is om tweede helft april mogelijke kandidaten uit te nodigen voor een gesprek en medio mei een beslissing te nemen over de kandidaat die Rugby Nederland aan haar leden op de ALV op zaterdag 30 juni 2018 wil voorleggen.
HRC vindt het belangrijk dat het bestuur van Rugby Nederland bestaat uit een gezinde mix van mensen met een achtergrond vanuit meerdere clubs, verspreid over Nederland. Vandaar dat we de oproep voor een nieuwe penningmeester onder de aandacht brengen bij onze leden.
Mocht je interesse hebben, maak dit dan voor 15 april bekend bij Rugby Nederland. Vanzelfsprekend wil het HRC-bestuur uw kandidatuur graag ondersteunen. Schroom dan ook niet om Roderik Bolle of Steph Rommelse aan te spreken. Ze helpen je graag met informatie over de vacature en hoe je het beste kan voorbereiden op de sollicitatieprocedure.
Download functieomschrijving penningmeester (pdf bestand)
Deel dit artikel:    
Duurzaam Clubhuis

Ons clubhuis

Het clubhuis heeft een duurzame karakter. Op het dak liggen 234 zonnepanelen en de warmte binnen wordt geleverd via panelen aan het plafond die stralingswarmte afgeven.

Lees meer
 
 
© 2022 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement