Rugby Mum – Vinted

  -   Column
Mum shopping
het wel en wee van een rugbymoeder. Periodiek schrijft de moeder van een HRC-jeugdspeler over de belevenissen rondom de favoriete sport van haar zoon.

Afgelopen week was het rustig op de club door de competitie herindeling bij de jeugd, de ingelaste “Delta-pauze” van het eerste en natuurlijk de herfstvakantie.

Ik moest toch even langs de club om wat op te halen en werd (een klein beetje) aangestoken door allerhande klussende mannen die van dit interbellum gebruik maakten om hier en daar wat punten op de i zetten. 

Mijn bijdrage? Ik heb eens door die stapel gevonden voorwerpen onder de trap gespit. Verbazingwekkend wat je daar vindt!

Okay, het is niet zo dramatisch als in het depot van de NS waar ze o.a. gevonden kunstbenen, -gebitten, spiraaltjes, winnende loten en tassen met chiwawa’s schijnen opslaan tot dat de rechtmatige eigenaar ze komt claimen. (Hoe je dat soort zaken kan vergeten…..?). Maar meer dan het hele Blokker assortiment aan bidons kan er je zeker vinden (inclusief van die die luxe dubbelwandige en chique buitensportwinkel exemplaren). En het aantal jasjes met complete sleutelbossen verbaasde me ook. (Hoe is die thuisgekomen dan?).

Wat de kleding zelf betreft ? Als je kind of je man, voor meisjes is het iets moeilijker, nog een nieuwe winterjas, hoodie of wat thermospul nodig heeft….Je hoeft niet naar de winkel of online. We hebben een eigen “vinted” onder de trap. Serieus goed spul, mooie merken, in prima staat en maar een wasje verwijderd van een (consuminder-verantwoord) tweede leven. Eerste 1x kijken en als het er een week of wat later nog ligt….

Wees voorzichtig en tackel hard!

Liefs,
Mum

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement