Rugby Mum – Verdienmodel

  -   Column
Rugby Mum - Engelsen

De penningmeester is nog bezig met het innen van de contributie en op de velden zie je weer heel wat spelers met nieuwe shirts, broekjes, sokken (hoe krijgen ze het voor elkaar om daar binnen een half jaar gaten in te hebben?) en schoenen rond springen….

Tja, zo’n seizoenstart is toch altijd even een aanslag op de buidel. Maar er is hoop! Al googelend vond ik een heus rugby-mum-verdienmodel! 

Cary Marsh uit Londen was de kluiten modder in haar gang en het gezeur van haar ¾ dat hij door die plakkaten tussen zijn noppen niet lekker op snelheid kwam (het is altijd het materiaal natuurlijk), zo zat dat ze een alternatief bedacht. Als vervanging voor het takje waarmee wij allemaal wel eens kluiten tussen noppen uit proberen te peuteren, bedacht ze een handig pookje om schoenen weer enigszins toonbaar te krijgen: de Bootclaw. In de onderkant verwerkte ze meteen zo’n (altijd kwijt zijnde) sleutel om noppen aan te draaien. Ook handig! Vervolgens deed ze mee aan een soort het-beste-idee-van-Nederland Tv-show (“Buy It Now” op Channel 4). De directeur van JML Direct (de Engelse Bol.com) bestelde onmiddellijk een flinke voorraad en Amazone volgende snel. Inmiddels is ze druk bezig de rest van de wereld te veroveren: “Anywhere there is mud, we’ll follow the mud”. Je kan als moeder dus serieus verdienen aan rugby! (En zo’n handig schraapding kost hem overigens ook de kop niet).

Wees voorzichtig en tackle hard!

Liefs,
Mum

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement