Rugby Mum – Multipurpose krukje

  -   Column
Mum met Ikea krukje
Het wel en wee van een rugbymoeder. Periodiek schrijft de moeder van een HRC-jeugdspeler over haar belevenissen rondom de favoriete sport van haar zoon.

De training is in aangepaste vorm hervat, maar naar de sportschool is nog een dingetje, dus wordt er hier thuis ook nog steeds gesport volgens de thuis-train-instructies die via de mail tot ons zijn gekomen. We hadden gelukkig al wel wat gear in huis; van die elastieken, een paar halters en een roeitrainer, maar dat is bij lange na niet het hele arsenaal dat er op de sportschool staat en het kan op geen manier een lekkere (?) full contact training vervangen. Het blijft wat behelpen.  

Gelukkig blijken mijn mannen best vindingrijk. Zo ben ik er inmiddels achter dat dat IKEA Bekväm krukje dat (bijna) iedereen in huis heeft, kennelijk toch een groot deel van die sportschooltoestellen kan vervangen, zeker als je het met 2 pubers tegelijk (contragewicht) gebruikt.  

Plaatjes van de heren tijdens die training zijn niet voor publicatie geschikt (als ze daar al akkoord voor zouden geven), maar geloof me, het is heel grappig. Al blijft het oppassen met een voorwaartse in huis die (nog steeds) zijn wekelijkse duiken in zo’n ruck shield mist. Standaard anderhalve meter afstand is binnen ook best een prima plan!  

Wees voorzichtig en tackle hard (maar niet binnen!) 

Liefs, 
Mum 

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement