Rugby Mum – Foutje

  -   Column
Rugby Mum - foutje

Achter een lekker cappuccino neergestreken, kijk ik het clubhuis rond. Bij de haard zit een plukje guppen (keurig zonder noppen) even bij te tanken met guppenbier en muffins. Bij mij aan tafel zitten wat oudgedienden al achter het bier en voor het WK, terwijl het laatste full English breakfast nog uit de keuken moet komen. Rechts achterin zie ik wat meegesleurde zusjes bezig met hun huiswerk en met een half oor vang ik de sterke verhalen op van wat senioren aan de bar. Een van hen heeft totaal geen interesse in de teksten van zijn (team)maten, zijn piepjonge dochtertje is bezig haar looptechniek te perfectioneren op het terras. 

Wat is het mooi geworden het clubhuis. En wat leuk om te zien dat er ruimte is voor al die mensen! Maar terwijl ik mijn ogen zo laat ronddwalen, ontdekte ik toch een foutje. (En nee, dan heb ik het niet over de “wat uitdagende” buitentrap). Mijn oog viel op die quote rechts naast de ingang en de brandslang, mooi uitgelicht met een spotje: “play for what it says on the front of your jersey! and everyone will remember the name on the back”.

Okay, we hebben dus te maken met veel verschillende gebruikers, maar voetballers zitten er niet tussen toch?!….En rugby shirts met namen achter op…. Ik ken ze niet…. Is er nog zwarte verf over?

Wees voorzichtig en tackle hard!

Liefs,
Mum

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement