Richtlijnen bestellen bij Canterbury

  -   Colts

Beste vrienden van HRC,

Het leek ons verstandig om nog eens breder te delen hoe het zit met het bestellen van rugbykleren en materialen bij HRC. Denk aan tripkleding, trainingspakken voor trainers, trainingsmaterialen etc.

Belangrijk te weten is dat alle contacten en bestellingen via een paar personen lopen.

Neem dus in geen geval rechtstreeks contact op met Canterbury!

Materialen

Kleding:

  • Selectie 100% conform sponsorcontract, uitgebreide set, geen ruimte voor creatieve cosponsoring, op en naast het veld, voor trips en toernooien
  • Niet-selectie teams mogen wel nog andere kleine sponsoren op de kit maar Zandvliet gaat altijd voor.

Trainingsmateriaal
Zaken als ballen en tags worden ook bij Canterbury besteld.

Bestellen en levertijden

Als er producten besteld worden die niet op voorraad zijn (dit gaat vaak over wedstrijd kits) is de levertijd vaak rond de 3 maanden. Houd daar rekening mee en bestel alles vroegtijdig.

Als er een nieuwe kit besteld wordt voor een team houdt dan rekening met de sponsoren Zandvliet en Canterbury die altijd op het shirt vermeldt worden.

Rugnummers op shirts

Sinds dit seizoen moeten bij de CJC jeugd ook een aantal teams met rugnummers spelen vermeldt dat bij de bestelling zodat er niks fout kan gaan. Als er nog teams zijn die hun shirts met rugnummers moeten voorzien kan dat via canterbury, het kost 5 euro per shirt om hem te laten bedrukken.

Overig

Tijdens wedstrijden zal er altijd in Canterbury gespeeld moeten worden het is niet de bedoeling dat een team in broekjes van Kooga, Kipsta etc. loopt

Vragen?

Neem per mail contact op met Nadine Zuurmond of via het algemene mailadres van de Sponsorcommissie

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement