Fijn kennis te maken!

  -   Nieuws

Beste HRC’ers,

U kent ons waarschijnlijk al van achter de bar tijdens de afgelopen weken bij trainingen en thuiswedstrijden of afgelopen zaterdag tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie.

Wij zijn Q’s Horeca, ruim 10 jaar geleden begonnen als cateraar en evenementen organisatie, zowel voor privéfeestjes als zakelijke evenementen. Sinds 5 jaar doen wij ook exploitatie van sportclubs zoals op HGC. Met een enthousiast team van vaste medewerkers gaan wij op HRC een plek creëren waar iedereen lekker kan eten en borrelen en zich ook thuis voelt.

Nieuwe clubhuis

Nu staan we nog midden in het stof van de verbouwing, maar als we over enkele maanden naar boven gaan in het prachtige nieuwe clubhuis zullen we ook een uitgebreidere menukaart hebben met diverse maaltijden. Zowel voor de gezamenlijke teammaaltijden van de jeugd en senioren, de sportmaaltijden van het eerste, maar juist ook een vaste menukaart met lekkere gerechten en weekschotels zodat ouders samen met hun kind direct na de training een gezonde hap kunnen eten. Of om mee te nemen naar huis!

Menukaart

Op de menukaart zult u geregeld enkele Indonesische gerechten tegenkomen van onze Indonesische chef. En wat dacht u van diverse buffetten (Indonesisch, Hamburgers, Italiaans, American etc.) en bbq’s?

Zelf een feestje?

Wanneer u zelf een evenement wilt organiseren met ons op de club (of thuis of op kantoor), stuur gerust een mailtje. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken.

Voor wensen en ideeen staan wij altijd open. Spreek ons aan op de club of stuur een mail.

Wij hebben er heel veel zin in!

Quirijn, Patrick, Nina en de rest van onze crew!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement