Pullka on the beach

  -   HRC 1
Selectie doet Pullka
De HRC Senioren pre-season challenge


Het is al weer even geleden, maar te leuk om niet te delen: als onderdeel van hun voorbereidingsprogramma, heeft de selectie op 28 augustus jl. op het Scheveningse strand een sessie ‘Pullka’ gedaan.

Voor diegene die nog geen idee hebben wat Pullka is: Pullka is een leuke en echt stimulerende vorm van kracht- en cardio-training, gebaseerd op langlaufen of cross-country skiing, waarbij je een verzwaarde slee trekt.

Diederik Veerman en zijn collega’s van ‘Coastal Gym‘ hadden een geweldige Pullka-sessie uitgedacht en voorbereid. De selectie moest serieus aan de bak, maar ze hebben er ook ontzettend veel lol aan beleefd. Geen van de
spelers had eerder een dergelijke training gedaan en ondanks de uitdaging – want het is echt iets compleet anders – gingen ze er vol voor en hadden ontzettend veel plezier in de zon, op het strand!

Pullka is een training voor alle leeftijden en het is een fantastische manier om fitness and conditioning voor het rugby te ontwikkelen samen met je teamgenoten. Het is een mooie aanvulling op de reguliere veldtraining en een geweldige teambuilding-activiteit.

De reacties van HRC Senioren waren unaniem positief: Pullka is zeker een aanrader!

Dank gaat dan ook uit naar zowel Diederik van Coastal Gym voor het organiseren van een uitstekende middag Pullka en naar Alex van LX Visuals voor het vastleggen van het evenement in zulke prachtige foto’s!

Meer informatie is te vinden op:
www.pullka.com
www.lxvisuals.com

Matt Roper
Directeur of Rugby

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement