Puin ruimen

Afgelopen zondag stonden een collectie noeste HRC’ers op club, want er was wat werk aan de winkel. Dus dat werd lekker puin ruimen voor de mannen. Met gezwinde spoed gingen de mannen aan de slag en met teamwerk, kunst en vliegwerk en het begeleidende sonore commentaar van Tony Boersma, Rob Koning en Robert werd er korte metten gemaakt met de losse stronken, ander soortig hout en bak- en straatstenen.

Soms lijkt het net Tetris

Vele handen maken licht werk, zo bleek maar weer en met een uurtje was het werk alweer gedaan. Met buiten, op gepaste afstand uiteraard, een bakkie koffie en de door Tony geleverde Bossche Bol na afloop. Goed begin van de dag dus. Namens de club hartelijk dank aan Jaïro, Laurens, Suiker, Mark, Tony en Èèèèèèèèdje!