Zo veel mogelijk publiek aan zijde tribune

-   HRC 1
warme choco tijdens HRC- Oemoemenoe

Waarschijnlijk weet iedere trouwe bezoeker van de thuiswedstrijden van HRC dat er geregeld camera’s langs het veld staan voor onze eigen Live Streams via YouTube en de rechtstreekse uitzending op kanaal 44 van het Haagse verspreidingsgebied van ZIGGO.

Vandaar de oproep om tijdens wedstrijden van het eerste als er opnames gemaakt worden, er geen publiek staat aan de kant van de dugouts en nabij de camera’s.

Waarom?

1. Het is voor de kwaliteit van de beelden beter dat de cameramensen een zo vrij mogelijk zicht hebben op het veld om de beste beelden te maken en zo de wedstrijd zo goed mogelijk weer te geven.
  2. Het toont beter als er zoveel mogelijk publiek in beeld komt. Dit geeft een betere indruk naar de kijkers en mogelijk naar potentiële sponsoren. Tenslotte is een volle(re) tribune sfeervoller.

Warme Chocolademelk
Wij willen de club en natuurlijk ook onze vlaggendrager, zo goed mogelijk presenteren en zijn er van overtuigd dat de leden en supporters dat ook willen. Vandaar dat er tijdens de rust aan de bezoekers/supporters van beide teams die aan de lange zijde van de tribune staan een kop warme chocomelk wordt aangeboden. De chocomelk zal bij de tribune geserveerd worden.

Al vast dank voor jullie begrip en medewerking!