Proud to present

  -   Nieuws
Bokkie
Onze mascotte Bokkie!

De selectie is – 15 oktober ligt al weer een maand achter ons – definitief en onze andere teams hebben inmiddels ook vorm gekregen, maar toch is er nog een (nieuwe) HRC-er die we heel graag aan jullie voorstellen!

We hebben het over onze mascotte: Bokkie. Helemaal nieuw is deze aanwinst overigens niet, want dit eigenwijze koppie is al hier en daar opgedoken (op de aankondigingen van onze Toss Turven, Xtremies en de Kick en Win bijeenkomsten rond de thuiswedstrijden hebben jullie al een glimp kunnen opvangen).

Bokkie is een ontwerp van de technical artist (en de vader van een oud spelertje) Laurens ‘t Jong en hem zijn we natuurlijk diep dankbaar voor het tot leven wekken van een mascotte die echt HRC is; met lef, duidelijk niet vies van een beetje contact, Haagse flair (inclusief matje) open de wereld in kijkend, in een HRC shirt en met een knipoog naar de bokken in ons logo.

Vanzelfsprekend zullen jullie Bokkie van nu af aan regelmatig gaan tegenkomen op uitingen van HRC. Mocht je Bokkie zelf willen gebruiken op bijvoorbeeld een trip-trui, neem dan even contact op met Sofie Beeken (van de Soponsor Cie/HRC winkel)

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement