Proud to present Chris Overklift & Mats Marcker

  -   Colts
welcome
twee nieuwe hoofd coaches voor HRC 2 en onze Colts

HRC is blij om de recente aanstelling van nieuwe hoofdcoaches voor zowel het 2e heren team als de Colts te kunnen delen.

Chris Overklift zal de rol van hoofdcoach voor ons 2e herenteam op zich nemen en HRC 2 bijstaan in het nieuwe seizoen in de Futureklasse. Chris is goed bekend bij HRC, hij heeft vele jaren als speler en coach bij onze club doorgebracht. HRC hecht er aan waardering uit te spreken voor al het werk van Edwin Straatman die, als de vorige hoofdtrainer van het 2e team, hen vorig seizoen naar promotie leidde.

Mats Marker zal volgend seizoen de rol van hoofdcoach van onze Colts op zich te nemen, aangezien Ronald Berrevoets onlangs is aangesteld als de nieuwe hoofdcoach van Breda RC dat nu in de Ereklasse speelt. HRC is veel dank verschuldigd aan Ronald voor al zijn geweldige werk binnen ons Colts Programma in de afgelopen jaren en wenst hem veel succes met Breda volgend seizoen. Wat Mats betreft; hij heeft ruime ervaring als International speler en senior coach van nationale jeugdprogramma’s en verschillende Ereklasse clubs op zijn naam.

We wensen Chris en Mats het allerbeste en veel succes in het nieuwe seizoen en kijken er naar uit om onze teams zich te zien ontwikkelen en succes te zien hebben, onder hun leiding.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement