Programma BeNeCup

-   HRC 1

Met de 4e plaats in de Ereklasse het afgelopen seizoen heeft HRC1 zich geplaatst voor de BeNeCup die in de eerste 4 weken van september wordt gehouden.

Deelnemers, poule indeling en wedstrijdschema

HRC1 begint op 7 september met een ‘thuiswedstrijd’ tegen Soigniers welke bij DIOK gespeeld zal worden. Dit is besloten door Rugby Nederland i.v.m. het uitzenden van deze wedstrijd en die van DIOK later die middag via Ziggo.

Wel speelt HRC1 thuis tegen DIOK op 14 september.

De 21ste wordt uitgespeeld bij ROC, Ottignies-Louvain-la-Neuve, gelegen ten zuidoosten van Brussel.

Mocht HRC1 deze poule winnen, dan wordt op 28 september de finale gespeeld in Brussel in het Kleine Heizel Stadion tegen de winnaar van de andere poule. Echter, als de tegenstander ’t Gooi of Hilversum is, dan zal deze finale gespeeld gaan worden in Amsterdam op het NRCA.