Prachtige teamprestatie Schotland turven

Een jaar rugby met onze turven van Schotland zit er bijna op. Het was een fantastisch jaar waarbij onze mannen enorm zijn gegroeid. Van dromers tot jagers en van onderlinge strijd om posities tot een team die zelfstandig variaties neerzette.

De ontlading van de spelers na de laatste wedstrijd van het toernooi bij RC Eemland stond hier symbool voor. Na het laatste fluitsignaal klonk een fanatiek eensgezinde juichkreet over de velden van Eemland. Wij zijn enorm trots dat onze mannen alle 6 wedstrijden focus hebben kunnen houden en als een team strijd hebben geleverd. Er was altijd support, er werd naar elkaar geluisterd en sportief gespeeld.

Onze mannen van Schotland zijn kampioen maar boven alles onze helden die er op het veld alles uit hebben gehaald wat er in zat.