Piñata op koers

  -   HRC 2
hoc 2 vs obelix

De Senioren teams van HRC draaien goed in de competitie 2022-2023. Alle teams spelen in de cup poule en de uitslagen zijn (okay een slippertje van het derde hier en daar zien we door de vingers) meer dan prima.

Voor ons tweede – dat vorig jaar reglementair een niveau naar beneden is gezet – is goed presteren extra belangrijk. Een brede selectie is een must aan de top van het Nederlandse rugby en daarbij heeft HRC – met zoveel jeugd – als geen ander behoefte aan een kweekvijver. Voor het tweede team is de aansluiting naar het 1ste team met weinig niveauverschil tussen beide teams en mogelijkheid om eventuele blessures goed op te vangen in de brede selectie, dus gewenst. De race naar de 1e klasse is dan ook de missie voor HRC 2 (ofwel “bring home piñata”)

En het moet gezegd, onze mannen kwijten zich vooralsnog heel goed van hun taak. Na twee wedstrijden staan ze op pole position invade Cup poule en werkt het elan en de spirit van het team als een magneet, want er zijn veel spelers die graag (terug) komen om mee te ballen.

Nu volhouden en de race naar het kampioenschap verzilveren. De wedstrijd tegen Octopus afgelopen zondag werd verdiend gewonnen met 57-5.

De foto boven dit artikel is overigens weer ter beschikking gesteld door SportSnap.nl (Frank van Leeuwen) meer foto’s van deze wedstrijd vind je HIER.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement