Pietentraining

  -   Garnalen
Turven Pietentraining
Misschien wel een van de leukste trainingen van het jaar voor onze GGT

Afgelopen zaterdag 2 december trotseerde een groep stoere HRC Garnalen de koude weersomstandigheden voor de laatste training voor de winterstop. Maar het was niet zomaar een training! Alle Garnalen waren verkleed als Sint of Piet, en vol verwachting klopte hun hartjes.

Maar toen de Pietentraining eenmaal was begonnen waren de Garnalen volledig gefocust op de oefeningen die trainer Pim voor hen had bedacht. Dat was voor de Sint en zijn Pieten een uitgelezen kans om de lege ballentas stiekem vol te stoppen met een grote berg cadeautjes!

Alle Garnalen zijn verblijd met een mooie HRC-muts en lekker snoepgoed. Wat een verrassing was dat! Na een keihard “dankjewel Sinterklaas” kon er worden genoten van een welverdiend guppenbiertje.

Op deze manier is de eerste seizoenshelft op een mooie manier afgerond. Veel dank aan alle Garnalen, de trainers en ouders. Tot volgend jaar!

Garnalen peitentraining

NB: ook onze Guppen (foto hieronder links) en Turven (foto boven dit artikel en hieronder rechts) hebben rond Sinterklaas natuurlijk een bijzondere training gehad. De beelden daarvan zie je hieronder!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement