Pietentraining voor Guppen

-   Guppen
guppen-pietentraining

Strakblauwe lucht, mooi zonnetje maar niet warmer dan een graad of 5. Ideaal rugbyweer voor de hulppiet-guppen die afgelopen zaterdag de Pieten-Pannenkoeken-Training op het programma hadden staan. Nadat de twee nieuwste guppen voorgesteld waren aan de groep en we samen de rugbyregels door hadden genomen zijn we gestart met de pietengym-warming-up.

Vandaag noemden we de rugbyballen geen ballen maar ‘cadeautjes’. Met de cadeautjes in de hand snelden de hulppiet-guppen over de gladde daken en kropen door schoorstenen. Er werden wedstrijdjes zaklopen gehouden en er werd goed samen gewerkt om de zware (medicinbal) kruidnoten over het veld te verplaatsen.

En terwijl de hulppiet-guppen op het veld in verschillende grids hard bezig waren stond er een pannenkoeken peloton ouders, onder bezielend toezicht van Robert, stapels pannenkoeken te bakken in de keuken.

Na de guppen-yell hebben de hulppiet-guppen samen heerlijk pannenkoeken gegeten en guppenbier gedronken in het clubhuis!

guppen-pietentraining guppen-pietentraining guppen-pietentraining

guppen-pietentraining guppen-pietentraining

guppen-pietentraining guppen-pietentraining

Het guppen-pieten-training-pannenkoekenbakteam Pannnenkoeken eten!

Pannnenkoeken eten!  guppen-pietentraining Pannnenkoeken eten!

Pannnenkoeken eten! Pannnenkoeken eten!

Pannnenkoeken eten!