Piet van der Loos familietoernooi

  -   Nieuws
Misschien wel het allerleukste toernooi dat er is!

Beste rugby vrienden,

Na het overweldigend succes van vorig jaar, zal dit jaar wederom het Piet van der Loos familie touch toernooi gehouden worden op Hemelvaart donderdag 9 mei. 

Vorige jaren was het een gezellige bedoeling voor jong en oud en we gaan het dit jaar ook weer leuk invullen.

Met het team “Genadeloos” zal de familie Van der Loos ook vertegenwoordigd zijn. 

Team indeling is 2 tot 4 jongeren, 2 volwassenen, 2 oude meesters en 2 vrouwen. We gaan er een mooi feest van maken van jong tot oud.

Uiteindelijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen.

We starten om 13 uur en de prijsuitreiking is rond 17 uur, dan starten we ook met de BBQ, (natuurlijk met de hulp van ieder) georganiseerd wordt door het fantastische team Food to Love! De prijs voor de BBQ zal 15,- euro per persoon zijn en 11,- per kind.

Dit jaar zullen we geen inschrijfgeld hanteren. Ik dien echter wel vooraf te weten met hoeveel personen per team wordt deelgenomen en hoeveel personen (volwassen en kinderen) er deelnemen aan de BBQ, zodat hier rekening mee gehouden kan worden met de inkoop. Daarnaast zal ieder team de verantwoordelijkheid krijgen en dragen voor een stuk van de organisatie (wedstrijdplanning, scheidsrechters etc.)

Prima als er eten meegenomen wordt, maar graag de regel dat alle drank op de club/aan de bar van HRC wordt gekocht in ere houden.

Laat me snel weten of jullie ook meedoen met je familie of met een gezamenlijke groep en geeft dit door het email-adres raymondvanderloos@gmail.com

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement