Piet van der Loos familietoernooi wederom een mooie dag!

Van der Loos Familietoernooi HRC

Afgelopen donderdag, hemelvaartsdag, verzamelden om 12.30 cet 7 familie teams om samen een mooie dag te hebben en te strijden gedurende het Piet van der Loos familietoernooi.

In een relaxte sportieve sfeer speelde elk team 6 wedstrijden, waarbij het speel plezier voor jong, oud, ervaren en onervaren centraal stond. Het geluk zat ons wederom mee en het werd een mooie soms zonnige dag. Aan het eind van de dag werden de winnaars, de Smithjes, luid bejubeld en het talent van de het jaar 2018 Ollie was super trots om de beker te ontvangen. De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ en natuurlijk een klein drankje. Wederom een super dag!

Bedankt Robert Clemenkowff voor de support in de organisatie en Rob Gijzemij voor de keigoede muziek. Volgend jaar weer!

Een fotoimpressie van deze mooie dag (met dank aan Bianca May):