Piet van der Loos familietoernooi een topdag!

Op Hemelvaart jongstleden kwamen rond half een de zes teams vol energie aan op HRC. Om een uur werd het officiële sein gegeven voor de kick off van het toernooi.

Onder bezielde leiding van wedstrijdsecretaris Marian van der Loos speelde ieder team 5 wedstrijden. Van jong tot oud werd er met sportiviteit en plezier in een lekker zonnetje gespeeld. Uiteindelijk met 2 teams in de finale, dat gewonnen werd door Rommel & Co. Bart en Josephine werden verkozen tot de speler en speelster van het toernooi.

Onder genot van muziek van DJ Nippie werd er gebarbecued. Vervolgens gingen vele voetjes van de vloer. Rond half negen werd het toernooi met volledige tevredenheid afgesloten. Het was wederom een topdag voor ieder aanwezig!

Speciale dank aan DJ Nippie en aan iedereen die meegeholpen hebben het toernooi wederom tot een succes te maken.

Groetjes,
Raymond