Piet van der Loos Familie Touch toernooi

  -   Nieuws
Op 18 mei a.s. is het weer zover! Schrijf je tijdig in.

Beste rugby vrienden,

Dit jaar zal op Hemelvaart (donderdag 18 mei a.s.) wederom het Piet van der Loos Familie Touch toernooi gehouden worden. Met het team “Genadeloos” zal de familie Van der Loos natuurlijk als vanouds vertegenwoordigd zijn.

Voor alle deelnemende teams geldt dat een Team moet bestaan uit 2 tot 4 jongeren, 2 mannen, 2 oude meesters en 2 vrouwen.

We gaan er een mooi feest van maken voor jong en oud. Uiteindelijk gaat het om het meedoen en niet om het winnen. Het is een familietoernooi. Daarnaast willen we de jongsten onder ons een mooie herinnering bezorgen.

We starten om 13 uur en de prijsuitreiking is rond 17 uur. Rond die tijd starten we ook met de BBQ, die georganiseerd wordt door het fantastische team van Food to Love! Hiervoor zal een bijdrage per volwassene en kind gevraagd worden.

Dit jaar zullen we geen inschrijfgeld hanteren. Ik dien wel te weten met hoeveel personen per team wordt deelgenomen en hoeveel personen (volwassen en kinderen) er deelnemen aan de BBQ, zodat hier rekening mee gehouden kan worden met de inkoop.

Daarnaast zal ieder team verantwoordelijkheid dragen voor een stuk van de organisatie (wedstrijden, scheidsrechters en bardienst).

Prima als er wat eten voor tussendoor meegenomen wordt, maar graag wel vasthouden aan de regel dat alle drank inkopen voor de dag via de club lopen.

Laat me weten of jullie ook meedoen met je familie of met een gezamenlijke groep en geeft dit door het email adres raymondvanderloos@gmail.com

Tot dan!

met Ovale groet,

Raymond van der Loos

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement