Petanque avec les bonnes Amis!

  -   Nieuws

Bonne Amis! Wat was het geslaagd deze eerste editie van Petanque des Amis in samenwerking met de Haagsche Meesters. Een grande opkomst van 50 personen en mooi weer zorgde voor een knaller van ons 2e event. De sfeer zat er al gauw in tussen veld 1 en 2 tijdens de groepsfase, daarna de knockout fase voor het clubhuis op het officiele petanque veld. Met borrelplateau avec beaucoup de fromage dankzij Gransjean Wijnen & Delicatessen en mooi vlees van Slagerij Englebert kon onze avond niet meer stuk en bleef iedereen in topvorm. Zelfs met rijkelijk vloeiende vin wisten de ervaren Boulers van de club des Amis zich staande te houden tot in de kwart finales. Les Mademoiselles namen het in de verliezersfinale op tegen Tireurs d’elite en werden uiteindelijk verslagen door Marnix S en Bram v D die hiermee de bronzen ballen in ontvangst mochten nemen. Onderweg naar de finale sneuvelde het bestuur van HRC; Team le Meilleur, quelle dommage voor Mark & Pieter H.

In de benevelde finale werd een zinderende strijd gestreden tussen Team Putes de Vie (Chris O en Hopmans) & Les Frères d’Amstelveen. Ernest wist onder luid gejuich de wedstrijd op het laatst naar zich toe te trekken met een vrij onmogelijke worp waarbij zelfs de ballen van Sander vd L overbodig bleken. In deze grande finale hebben Les Frères d’Amstelveen hiermee de gouden ballen veroverd. De aanmeldingen voor volgend jaar stromen nu al binnen, dit wordt jaarlijks het meest competitieve en gewilde event om bij te kunnen zijn. À l’année prochaine!


De after Movie met sfeer impressie en alle hoogte punten is te zien op de website en Instagram van de Haagsche meesters.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement