Persbericht Haagsche Rugbyclub

De Haagsche Rugbyclub kondigt met gepaste trots aan dat per het nieuwe seizoen 2020/2021 dat hoofdcoach Matt Roper begint als Director of Rugby bij HRC en dat zijn functie als hoofdcoach wordt overgenomen door Marcello Melpignano.

Matt Roper is voor velen bij rugby minnend Nederland geen onbekende, hij heeft verschillende nationale jeugdteams getraind en was sinds het seizoen 2018/2019 al aan HRC verbonden als hoofdcoach. In zijn nieuwe rol als Director of Rugby is hij verantwoordelijk voor de technisch beleid bij HRC van de jeugd tot aan de senioren.

Matt Roper

Ook Marcello Melpignano is bepaald geen onbekende in de Nederlandse rugbywereld. Hij is als coach actief betrokken bij verschillende vertegenwoordigende nationale jeugdteams en was al actief bij HRC als assistent-coach onder Matt Roper en mag dit jaar met onze vernieuwde selectie op jacht naar nieuwe successen in de DeGiro Ereklasse.

Marcello Melpignano