Pass it on! Dennis

  -   Nieuws
pass it on senior
Pass it on is de nieuwe rubriek in Op de Proppen voor en door leden

In tijden van Corona, waarbij er van alles moet en niet mag, is het niet eenvoudig vereenigd te blijven. Weliswaar mag de jeugd doortrainen en kunnen de Senioren in kleine groepjes wel wàt….maar het clubhuis is dicht, de competitie ligt stil en we zien elkaar dus minder. Reden om stug door te blijven gaan met het voorstellen van de selectiespelers en de staff. Reden ook om nog een extra rubriek toe te voegen en vooral te proberen om verbonden te blijven. HRC is er voor iedereen en de club is van iedereen, juist nu!

Aan de start van deze doorgeefrubriek (zie de spelregels hieronder) zetten we niemand minder dan Dennis de Captain van HRC 2 in.

Pass it on Dennis! And don’t drop it!
(Dus HRC-ers let op of de bal naar jou komt en als jij de pass geeft, geef je zelf ook nog even een seintje aan de ontvanger!)

Hallo HRC’ers,

Wat een gemis dat we niet op het veld kunnen staan om te doen wat we het leukste vinden: Rugby! Gelukkig heb ik het geluk dat ik nog naar ons mooie clubhuis kan, omdat ik als fysiotherapeut van B&B Healthcare op die locatie werk. Wat ik vooral mis is het harde werken op het veld met mijn maten om vervolgens een paar biertjes te doen in het clubhuis. Zo zonder rugby probeer ik fit te blijven door te crossfitten en te gymen in de gym. Ik pass de bal door naar Rik van Dijk!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement