Pass it on! Toots

  -   Colts
Pass it on Colts
Ook zonder (echte) competitie blijft de bal rond gaan op HRC

Dankjewel voor je pass Felix! 

Hallo, ik ben Toots Zwaanswijk, ik ben 17 jaar oud en speel bij HRC Colts 1. 

Ik speel nu al ongeveer 8 jaar rugby waarvan 3 jaar bij HRC en 5 jaar bij Voorburg. Ik begon met rugbyen bij de Mini’s op HRC, en ben toen 2 jaar nadat ik daar speelde met een trainer en wat spelers naar een nieuwe club gegaan die in 2015 begon, VRC. Daar heb ik 5 jaar gespeeld, en heb toen na die 5 jaar besloten om terug te gaan naar HRC vanwege het niveau, dat een stuk hoger is. 

Dat kwam ook deels doordat ik 3 jaar geleden ben begonnen bij RAZW.  “Rugby Academie Zuid West” waar ik veel spelers weer leerde kennen en veel heb kunnen leren van de coaches daar.

Ook heb ik een jaar lang gespeeld voor een team dat de Dutch Barbarians heet. Die deden vooral mee aan toernooien in het buitenland, zoals beach in Portugal, en op de club Kituro in België. 

Dit is dus het laatste jaar Colts voor mij, en moet dus aankomend seizoen naar de senioren waar ik erg veel zin in heb, en ga ik ook aankomend seizoen beginnen bij NTC waar ik erg naar uitkijk. 

Verder heb ik nog toen ik heel jong was op voetbal gezeten maar daar vond ik eigenlijk helemaal niets aan, en ben blij dat ik toen de keuze heb gemaakt om te gaan rugbyen. 

Nu is Toots een goede, getalenteerde speler, maar hij vergat wel even om de bal strak door te spelen….Met plezier geven wij het ovaal nog even een tippie (rugby speel je nooit alleen, het team is alles), zodat het spel toch lekker door kan…..Handen klaar Chrisopher Geerdink! Jouw pass zien we graag uiterlijk 17 juni via redactie@haagscherugbyclub.nl voorbij vliegen.

regels pass it on
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement