Pass it on! Robert

  -   Nieuws
pass it on senior
Ook zonder (echte) competitie blijft de bal rond gaan op HRC
Robert Clemenkowff

Bedankt Muriel voor je pass!

Hallo allemaal, ik ben Robert Clemenkowff in 1979 op de club terecht gekomen door een vriendje in klas op de lagere school.

Ik ben begonnen in de Mini’s en heb de hele jeugd doorlopen. Vanuit de Colts ben ik naar het eerste gegaan en daar heb ik een aantal jaar gespeeld. Helaas moest ik door een schouder blessuren op m’n 22ste alweer stoppen met spelen.

Vanaf dat ik in de Junioren zat heb ik training gegeven aan de Mini’s en ook een jaar aan de Junioren.

Een aantal jaar geleden ben ik clubmanager geworden op HRC; de club heeft een dusdanige groei doorgemaakt dat er iemand nodig was die het reilen en zeilen op de club kan regelen. Door m’n ervaring in de horeca en facilitair en m’n kennis van de club was ik hier een uitstekend persoon voor. Na een pauze van een jaar heb ik deze activiteiten weer opgepakt. Dit naar tevredenheid van de leden van de club.

Zelf vind ik de werkzaamheden die ik momenteel doe erg leuk en voel mij thuis op onze club.

De bal pass ik door naar Bonni May, wel vangen die bal, veel succes, maak er wat moois van.

Bonni behoort net als Robert – dat mogen we toch wel zeggen – tot een van de vast waardes op HRC en is daarmee toch wel “oude garde”. Dat heeft er natuurlijk helemaal niets mee te maken, maar feit is wel dat Bonni op zijn gemak deze pass kan vangen. De redactie last namelijk een kleine zomerstop in. Bonni jouw pass ontvangen we dus graag uiterlijk 29 juli vóór 17.00 uur op redactie@haagscherugbyclub.nl

regels pass it on
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement