Pass it on! Rens

  -   Junioren
pas it on cic
Ook zonder volledig opgestarte competitie blijft het ovaal lekker rond gaan op HRC

Dank je wel Jan voor de pass!

Rens Persoon

Hallo, ik ben Rens, en ik ben 15 jaar. Ik speel al 8 jaar lang rugby bij HRC (begonnen bij de guppen toen ik ongeveer 8 was). Ik heb toen ik jong was erg veel verschillende sporten geprobeerd maar geen enkele sport beviel me echt. Tot op een dag een goede vriend van mijn ouders vertelde over zijn zoontje die net op rugby zat. Hij vertelde dat zijn zoon rugby helemaal geweldig vond, en hij raadde daarom ook aan dat ik het een keer zou moeten proberen. Dus ik ging af op zijn advies en nam een proefles. Na deze eerste training was ik al gelijk dol op rugby en sloot me aan bij HRC. Sindsdien zit ik op rugby en ik vind het nog steeds zo leuk als toen. 

Ik zit in team 2 van de junioren van HRC en zit nu ook sinds 3 jaar op de Rugby Academy Zuid-West. Ik train met mijn HRC team 2 avonden in de week en speel een wedstrijd in de weekenden. Met de Academy train ik 4 ochtenden in de week. We krijgen voor de ochtendtrainingen vrijstelling van school en kunnen zo in plaats van lessen zoals bijvoorbeeld programmeren of tekenen trainen. 

Ik heb in de 8 jaar dat ik rugby speel op HRC veel verschillende posities gespeeld zoals bijvoorbeeld 2e rij, wing 1e en 2e center. Maar van alle posities past nummer 8 toch het beste bij me. Bij deze positie kan ik veel rennen en ingaan en daarnaast ook veel tackelen wat ik een van de leukste dingen van rugby vind. 

Ik geef nu een pass naar Felix uit het 3e team van de Junioren.

Felix, jouw pass graag uiterlijk 27 mei a.s. via redactie@haagscherugbyclub.nl door spelen.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement