Pass it on! Muriel

  -   Nieuws
pass it on senior

Bedankt lieve Jesse, voor je mooie pass!

Hi allemaal, ik ben Muriel en ik ben sinds alweer een jaar of 8 verbonden aan onze mooie club. 
Eerlijk is eerlijk, dit doordat ik zoonlief Jagger destijds subtiel in de richting van rugby gemanipuleerd heb. 😉  
Ik heb het altijd al een hele gave sport gevonden. Het cultuurtje, de sfeer, de discipline en het respect. Ik kan me in alles vinden bij de rugby en HRC.  Gelukkig vond Jagger het zelf na een proeflesje ook helemaal leuk! 

Inmiddels ben ik redelijk actief binnen HRC, al heel wat jaartjes als teamouder. En als Trip-cie inmiddels behoorlijk wat uitjes, buitenland trips en events op poten gezet.  Denk aan de Mini-trip, trips naar Frankfurt en Montbard, seizoen afsluiting etc. Dit niet alleen omdat het gewoon heel leuk is, maar ook omdat ik voel dat ik graag iets terug wil doen voor de club waar mijn kind zoveel tijd doorbrengt en zich voor een belangrijk deel ontwikkelt als mens.
Sommige van onze kids heb ik zien groeien van kleine schattige dartelende gupjes, naar beesten als aanstaande Cubs. 

Naast het plezier op de club voor Jagger, haal ik er zelf ook veel uit. Al met al is dit warme HRC jasje mij steeds lekkerder gaan zitten. En is het eigenlijk niet meer weg te denken uit ons leven!

 

Ik geef mijn pass door aan Robert Clemenkowff, kan je vangen? Maak er wat moois van Robert!

Robert, jouw pass zien we graag uiterlijk donderdag 8 juli a.s. voorbij komen op redactie@haagscherugbyclub.nl

regels pass it on
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement