Pass it on! Jesse

  -   Cubs
pas it on cic
Ook zonder (echte) competitie blijft de bal rond gaan op HRC

Dankjewel Christopher voor jouw mooie pass. 

Hallo allemaal, ik ben Jesse en begonnen bij de Guppen op HRC.

Volgend seizoen ga ik naar de Cubs. 

HRC is zo’n gave en goede club en ik vind het nieuwe clubhuis heel gezellig.

Ik hoop dat we volgende seizoen weer vaker in het clubhuis kunnen zijn. Ook met de tegenstanders en dat we niet vergeten onze noppen uit te doen anders wordt Robert boos.

Vooral de trips naar het buitenland vind ik leuk. We zijn al in Duitsland, België, Frankrijk en Engeland geweest. Naar Montbard in Frankrijk gingen we met busjes met veel snoep, worsten en muziek. Daar werd het volkslied voor ons gespeeld en zijn we twee nachten blijven slapen. We hebben daar goed gespeeld en ook gewonnen van de Fiji’s.

Filmpje Fiji’s in Montbard

Ik ben benieuwd wat uiteindelijk de vaste posities in het veld van iedereen gaan worden. Soms denk ik; “dat is een echte eerste rijer”, maar dan blijkt dat die persoon juist heel graag op de wing te willen staan. 

Ik geef mijn pass door aan Muriel, kan je vangen? Maak er wat moois van, Muriel!

Muriel, jouw pass ontvangen we graag uiterlijk donderdag 1 juli a.s. vóór 17.00 uur op redactie@haagscherugbyclub.nl voorbij strepen.

regels pass it on
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement