Pass it on Emmelien!

  -   Nieuws
pas it on cic

Hi, ik ben Emmelien Baart, ik ben 11 jaar en zit op de Statenkwartierschool in Den Haag. Ik ben 2e jaars Mini en zit in team Italië.

Ik ben op rugby gegaan toen ik een keer meeging naar de training van mijn tweeling broer Julius en ik zag toen hoe het ging en toen dacht ik gelijk : ‘dit lijkt mij heel leuk’.

Gelukkig kon ik geplaatst worden in het zuster team van Julius want we willen liever niet in hetzelfde team spelen. We zijn allebei gestart bij de Benjamin’s. Er zitten helaas niet zoveel meisjes op rugby wat ik best jammer vind.

In 2019 ben ik bij een wedstrijd van het Nederlands Vrouwenteam in Amsterdam geweest om te helpen en mocht ik mee het veld op. Als ik later oud genoeg ben, zou ik heel graag in HRC Xtreme willen gaan spelen. En dat wil graag samen doen met Olin (mijn beste rugby vriendin). Ik sta nu prop en ik hoop dat ik nog heel lang op rugby kan blijven want ik vind het tot nu toe een heel leuke sport, en ik hoop dat meer meisjes het ook willen gaan doen. De foto zijn Olin en ik, we zitten dus samen in team Italië.

Emmelien en Olin

Ik pass de Ovaal graag door aan Lara May!

Lara jouw pass zien we graag uiterlijk donderdag 18 maart a.s. voor 17.00 uur via redactie@haagscherugbyclub.nl voorbijkomen!

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement