Pass it on! Christopher

  -   Cubs
pas it on cic
Ook zonder (echte) competitie blijft de bal rond gaan op HRC

Dank voor de pass Toots!

Mijn naam is Christopher Geerdink en ik speel rugby sinds ik 5 ben (dus al 7 jaar). De eerste jaren heb ik in Brussel gewoond en daar bij de Brussel Celtic Tigers gespeeld (nu heten ze BBRFC Celtic). We speelden op het terrein van de Vrije Universiteit in Brussel omdat we geen eigen veld hadden. Het was een nog jonge en relatief kleine club. Toch groeide ook hier de rugby school snel. In 2018 zijn we zelfs kampioen geworden van België bij de under 8’s (Benjamins).

Christopher Geerdink

Sinds eind 2018 speel ik bij HRC en ik vind het erg leuk!  Ik heb zelfs al een keer weer een wedstrijd tegen mijn oude team in Brussel gespeeld. Dit jaar speel ik bij de Cubs.

Ik pass it on naar Jesse Verhoef. Jesse veel succes!

Jesse, jouw pass ontvangen we graag uiterlijk donderdag 24 juni voor 17.00 uur via redactie@haagscherugbyclub.nl

regels pass it on
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement