Oude Meesters!

Zeer gewaardeerde vriend en HRC’er,

Er is een nieuw tijdperk aangebroken!

Ons geliefde clubhuis waar we van jeugd tot senior tal van overwinningen hebben gevierd met koek en limonade en daarna met laxerende BBQ’s en overvolle jugs met bier, is recentelijk helemaal vernieuwd.

Aan ons de eer om de geschiedenis van de afgelopen 5 decennia mee te nemen, en in ieder geval de komende 50 jaren voort te zetten. Vandaar deze oproep om samen te komen als de Oude Meesters. Net als bij de wedergeboorte van ons oude clubhuis, gaan ook wij een nieuwe koers varen. Denk dan aan: een nieuwe naam, een bijpassend logo, en een tenue/outfit 3.0, alles passend bij het heden en de toekomst!

De eerste gelegenheid om samen te komen zal zijn tijdens de Haagse Rugbydagen 30 augustus t/m 1 september, en dan met name gedurende de Dutch Rugby Masters op zaterdag 31 augustus! Wij doen een oproep om je aan te melden als onderdeel van deze elite. Een voorwaarde is wel dat je 35 jaar jong moet zijn. Uiteraard verwachten wij jullie ook bij de ‘grand opening’ van het clubhuis op vrijdag avond 30 augustus.

Het is onze verantwoordelijkheid de HRC kernwaarden voort te laten leven en over te dragen. Op deze wijze dragen wij bij aan een continue eerbetoon aan het mooie van HRC en de Rugbysport in het algemeen. Het stopt alleen niet bij: “Ja, ik doe wel mee”. Wij verwachten dat je in beweging komt, je buik in je rugby shirt propt, eventueel je bitje afspoelt en je, met die grijns van toen, weer tussen je maten mengt….  Vanzelfsprekend het liefst óp het veld, maar bij uitzondering mag dat ook langs de lijn als water- en/of pils-drager zijn. Binnenkort komen wij met een jaarprogramma, met daarin opgenomen één of twee jaarlijkse tournooitjes in binnen- en buitenland, een paar oefenpotjes en in ieder geval een hoop plezier met je oude gabbers.

Wij houden ons te allen tijde aanbevolen voor goed suggesties, trip-bestemmingen mét details van contact personen en horen ook graag van jullie suggesties voor eventuele ‘sponsors’ etcetera.

Meld je aan via deze link en word onderdeel van deze mooie groep oudere jongeren!

Namens de Oude Meesters en de organisatie Dutch Rugby Masters