Oude Meesters op de HRD

De eerste wedstrijd werd gespeeld op veld 2 tegen de Bassets, met eerst een try tegen hebben we deze uiteindelijk goed kunnen overmeesteren met de scherpe paasjes van roelie en de solide defensie van onze Raymond. Zelfs de line outs zonder vooraf besproken codes gingen vlekkeloos maar dat kan ook niet anders met Rommelse aan de leiding. De broertjes Roes onmisbaar in functies van hooker tot wing center en weer andersom.

De tweede wedstrijd tegen de Leidse studenten, iets te fit met veel te gespierde benen en snelheid. Raaf en Hegie waren niet te stoppen! Top wingers met veel gewicht en ervaring achter de navel… elke run wel drie man op de nek maar niet te stoppen.
Sander hegie pakte ff zijn pauze van een half uurtje en kreeg wat hulp van 112.

Onze voorwaartsen overheerste en dat maakte het makkelijk voor onze driekwarters Job en sander vd Loos, inclusief site steps en dummy’s regende het try’s zonder verdere slijtage aan de knietjes.

De derde wedstrijd tegen de MoBros, die wel de opkomst hadden zoals op papier aangegeven. Mobros 25 man in de reserve tegen de Oude Meesters met nog maar 1 man op de bank. Dat was toevallig wel QuiQue met nog wat overtollige energie en zo kon de wedstrijd gewoon laten doorgaan met een zeer reëel oog op de finale! Lely was niet meer weg te denken in zijn werk als support runner en Andrew Koppert tackelde zelfs enthousiast mensen zonder bal. Helaas verloren we toch de strijd die verder is uitgespeeld tegen de gentleman of the North in de finale.

Het was een mooi weekend mannen ondanks onze afhakers een mooie toekomst met 60 (and counting) welwillend om te ballen voor de OM.

Ook toetreden tot de OM? Meld je aan via deze link

SPELERS HRD 2019

• Bob v Raai
  • Chris O

Referees HRD

Dank aan Robert P, Obed, Pieter Bas, Tony, Steph Rommelse, Chris Overklift en Amir Rademaker voor het fluiten van de wedstrijden.