Oranje!

  -   Nieuws
Hugo Scholler Oranje
Van oranje blauw naar oranje blijkt geen grote stap!

De competitie van de Senioren staat even op een laag pitje omdat Oranje op alle fronten actief is.

Ten eerste zijn er natuurlijk de Dames die vorige week zaterdag – met 2 ladies van Xtreme in de basis – België aan de kant zetten (44-0). Zie daarover het eigen trotse bericht van Xtreme.

De Senioren heren – met 5 HRCers op de spelerslijst – verloren die zelfde dag van Rusland, maar Hugo Schöller, Jordy Hop, Lodi Buijs en Amir Rademaker zitten alweer in Roemenië waar ze het de 13e opnemen tegen het nationale team.

En tenslotte natuurlijk onze 9 (!) mannen van Oranje U20 die in Portugal alles gaven en in hun tweede wedstrijd tegen Spanje de finale helaas net door hun vingers zagen glippen (het werd 25-19). Zaterdag om 12.00 spelen ze tegen Rusland om de bronze plak! De teamopstelling is nog niet bekend, maar we gaan er van uit dat captain Hugo Huurman voorop zal gaan in de strijd.

Kortom, het gaat best goed met het Nederlandse rugby en HRC draagt daar een flink steentje aan bij. We zijn super trots op al onze internationals en wensen de mannen van Oranje XV en U20 heel veel succes in hun komende wedstrijden.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement