Oranje boven

  -   Colts
Oranje
HRC-jeugdspelers lukt het weer om zich te onderscheiden en voor Oranje te spelen.

Dat HRC’s benadering van het rugby opvalt, is een feit. Dat dat prachtige resultaten en spelers die er boven uit steken tot gevolg heeft, laten de competitieresultaten, de regionale selecties en ook de Oranje selecties al jaren zien. Dat is dit jaar niet anders en daar zijn we uiteraard heel trots op!

In het regionale team vind je 20 HRC Junioren. En voor het nationale team onder 16 (Oranje U16) zijn recent 9 Junioren van HRC geselecteerd: Arthur Thostrup, Conner van de Plasse, Aiden Vetjens, Indy Nederlof, Tim Boers, Mitch Meerloo, Storm Bakker, Koen van Noordennen en Matt McCoy.

Voor Oranje U17 werden Rens Persoon, Derk Teulings, Peer van Kleef, Alexander Marinus-Cruz, Storm van Wijk en Gus Jongeleen geselecteerd.

Oranje U18 heeft HRC’s Colts Jan Meijer, Guus Henkes, Kick de Heer, Joshua Fowden, Olivier Hesselink en Mats Eelman in de selectie.

Als klap op de vuurpijl hebben we ook nieuws over de Oranje U18 Dames selectie en het invitatie team meisjes U15 (gecoacht door onze Marcel Eman) waarin een aantal van onze speelsters spelen. Zij vertegenwoordigden Nederland afgelopen week op het Portugal Rugby Youth Festival in Lissabon. Beiden teams wonnen dat toernooi zelfs. En Senne Hoog – speelster van Oranje U18 en HRC Colt – werd gekroond tot speelster van het toernooi en ontving de best player award U19.

We feliciteren al onze spelers met hun selectie en prestaties en zijn geweldig trots.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement