Oranje Blauw!

  -   Dames
Xtreme nieuwe kit
Clubkleuren weer in lijn met vroeger/het clublied

Dit jaar heeft HRC niet alleen een nieuwe hoofdsponsor senioren, maar ook het seniorentenue weer terug in de originele clubkleuren: oranje blauw.

Eerder konden wij al aankondigen dat vanaf dit seizoen het merk Easy Chicken Tonight – van de Zwanenberg Food Group – op de HRC-shirts van onze seniorenteams prijkt.

Wie aanwezig was op de Haagsche Rugby Dagen kreeg – bij de presentatie van de Heren Selectie in hun nieuwe uit-shirt – had misschien al beetje door dat dat niet de enige verandering aan het seniorentenue zou zijn vanaf dit seizoen.

Ook de originele clubkleuren – oranje en blauw – zijn namelijk weer terug te zien in de senioren teamshirts.

Mocht u nu denken oranje en blauw?? Jazeker, oranje en blauw!

Dus kom vooral het nieuwe tenue aanschouwen a.s. zaterdag 8 oktober op de familiedag bij de eerste – en langverwachte – thuiswedstrijd van HRC 1 en/of al een weekje eerder tijdens de Super Sunday – met thema Oktoberfest- op zondag 2 oktober.

We zien je graag langs de lijn! En wie goed voorbereid onze teams wil komen aanmoedigen kan het beste alvast ons mooie clublied oefenen. Mooi in al zijn eenvoud en dus makkelijk te onthouden (en mee te brullen). Met daarin uiteraard vermeld onze kleuren oranje blauw…!

(Op de melodie van les (of aux) Champs-Elysées)

Oh, mooi HRC lalalalala (2x)
Je kleuren zijn oranje blauw,
ik heb je lief, ik blijf je trouw.
Zo worden we, weer net als toen,
EEN GROOT KAMPIOEN!

Waarbij het advies luidt: blijven herhalen tot je niet meer kan.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement