Opzeggen lidmaatschap? Doe dit vóór 31 mei!

Wil je jouw lidmaatschap of dat van jouw kind voor het seizoen 2020/2021 niet voortzetten? Doe dit dan uiterlijk 31 mei. Opzeggen dient volgens onze statuten te gebeuren 30 dagen voor het einde van het lopende seizoen (30 juni 2020).

Opzeggen? Stuur een mail naar de ledenadministratie.

Blijf betrokken bij jouw cluppie!

HRC vindt het natuurlijk jammer jou en of jouw kind te zien gaan. En wellicht vind je dat zelf ook wel. Je kan jouw band met HRC op verschillende manieren behouden:

• Niet-spelend lid
  • Donateur
  • Reünist
  • Club van 100
  • Bordsponsor

Lees de toelichting op deze mogelijkheden.

Of anders word je reünist

Als reünist ben je geen (betalend) lid van de Haagsche Rugby Club, maar ontvang je wel de nieuwsbrief Op de Proppen. In de toekomst ontvang je mogelijk berichten die voor oud-leden interessant zijn.

Kies je er voor om reünist te worden? Je gegevens blijven dan in onze ledenadministratie opgeslagen als ‘oud lid’. Er zijn geen kosten verbonden aan het zijn van reünist.