Ophalen certificaten voor Obligatiehouders nieuwe clubhuis

Beste Obligatiehouders,

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan, de bouw van ons nieuwe clubhuis vordert gestaag. En dat mede dankzij uw bijdrage!

Afgelopen zomer hebben we met een deel van de obligatiehouders gevierd dat het hoogste punt werd bereikt en kon u de obligatie certificaten in ontvangst nemen. Een deel van uw was wellicht niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn en heeft dus ook nog geen certificaat ontvangen.

We willen u graag nogmaals in de gelegenheid stellen om deze op te komen halen en wel op vrijdag 19 oktober a.s. op HRC van 20:00 tot 22:00 uur.

Geregeld krijgen wij de vraag of we uw obligatiecertificaten kunnen toesturen. Helaas is dat niet mogelijk en niet alleen vanwege de kans op verlies.

De Haagsche Rugby Club gaat met u een overeenkomst aan. Bij het in ontvangst nemen van de obligatiecertificaten vragen wij u te tekenen in het obligatieregister.

Daarmee verklaart u op de hoogte te zijn van alle voorwaarden. Dat is belangrijk omdat u nog niet eerder formeel hebt getekend voor het aangaan van de overeenkomst.

Mocht u komende vrijdagavond dus niet kunnen, komende maanden zullen we u daarom nog meer gelegenheden geven om de obligatiecertificaten in ontvangst te nemen. We brengen u snel op de hoogte van de data en tijden.

In de hoop u in grote getale te mogen ontvangen, teken wij met ovale groet,

Namens de bouwcommissie,
Birgit Steerneman & Pieter Hoog