Openstaande contributies

  -   Benjamins
Contributie herinnering
Na 1 januari 2024 geldt: No pay, no play!

Beste HRC leden,

De feestdagen komen in zicht en dus ook het einde van 2023. Dat betekent dat we alweer bijna op de helft van het lopende rugbyseizoen zijn.

Helaas hebben we nog veel openstaande contributies en hebben nog heel wat leden de mail van Club Collect, met daarin je contributie factuur, niet eens geopend! Dat betekent dat we maatregelen moeten gaan nemen. Niet betalen betekent niet trainen en niet spelen!

Komende weken zullen we via de verschillende teammanagers bekend maken wie er nog niet heeft betaald en wordt dit aan je bekend gemaakt. Je krijgt dan tot uiterlijk eind 2023 de tijd om de factuur te voldoen. Voor wie de contributie vanaf januari 2024 niet heeft betaald, geldt dat hij of zij niet train- en speelgerechtigd is. Dit geldt niet voor mensen die een betaalregeling hebben afgesproken met of via de Ledenadministratie op Penningmeester (bijv. Ooievaarspas, gespreid betalen, correctie factuur ed). Je bent dus gewaarschuwd.

Mocht je geen factuur in de mail van Club Collect hebben ontvangen (of je bent deze kwijt), benader dan even de Ledenadministratie of de Penningmeester.

Na 1 januari 2024 geldt: No pay, no play!

Met ovale groet,

Marielle Hendrichs 
HRC Ledenadministratie  
Ledenadministratie@haagscherugbyclub.nl 

Pieter Hoog
Penningmeester HRC
Penningmeester@haagscherugbyclub.nl 

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement