Opening nieuwe clubhuis: save the date!

Foto met dank aan Bianca May

Met man en macht werken we aan het nieuwe clubhuis van HRC. Een modern clubhuis met behoud van de rugbycultuur en legacy van HRC.

Met dit duurzame clubhuis met horeca, fitness, fysio en bso behoren we tot een selecte groep sportverenigingen in Nederland die hier op deze schaal mee bezig is. Binnen Rugby Nederland zijn we hiermee absolute koploper.

En nu de oplevering in zicht komt, is het tijd om na te denken over een officiele opening met bijbehorend feest!

Wij kijken er naar uit om ons vernieuwde clubhuis officieel te openen met alle leden, vrijwilligers en iedereen die hierbij betrokken is geweest. Noteert u vrijdagavond 30 augustus 2019 18.00 uur alvast in uw agenda? De officiele opening zal een aftrap vormen van de Haagsche Rugby Dagen en daarmee de start van het nieuwe seizoen markeren.