Opbrengst Grote Clubactie

-   Benjamins

Dit jaar hebben onze jeugdleden bijna EUR 3.100,00 opgehaald met de Grote Clubactie. Niet zoveel als vorig jaar, maar het blijft een leuke bijdrage aan de clubkas. Waarvoor dank!

Op 12 december kan iedereen op de site van de Grote Clubactie zien of zij prijzen hebben gewonnen. De lotnummers zijn te vinden op ieders bankafschrift.

Meest verkochte loten!

Pepijn Dresen heeft met 71 loten dit jaar de meeste loten weten te verkopen. Super gedaan Pepijn!

Kortingsvoucher >20 verkochte loten

De rugby’ers die 20 loten of meer hebben verkocht, hebben een kortingsvoucher verdiend. Hiermee kan een 2e persoon gratis mee naar een Optisport zwembad of een Krazy Kangaroo’s locatie. Ook kan er gekozen worden voor een 2e gratis artikel op de webshop van Masita, krijg je een 2e kaartje gratis voor Bobbejaanland of krijg je een 2e kaartje gratis in SnowWorld. De ouders van de kinderen kunnen zich bij de Grote Clubcoordinator melden om de voucher per e-mail te ontvangen (Ester van Tol / e.vantol@toltrack.nl).

Het gaat om de volgende verkoop toppers:

• Pepijn Dresen
  • Gasio Koliniwai
  • Santiago Mees
  • Mees Hoppenbrouwers

Ester van Tol, heel veel dank dat jij dit jaar wederom de Grote Clubactie hebt getrokken!