Op stoom

  -   Colts
Wedstrijdverslagen HRC Colts 10 oktober 2020

Colts 1 mocht deze zaterdag aantreden in Breda. Eenmaal bij de Colts kennen teams elkaar inmiddels redelijk goed. Van Breda is bekend dat het een geduchte tegenstander is en dat dat er goed en fel gespeeld wordt, al waren onze Colts vorig jaar duidelijk de bovenliggende partij. Het was dus de vraag hoe de verhoudingen dit jaar zouden liggen en het was zeker een pot waar vooraf wat spanning op stond. HRC wist de lijn van vorig jaar echter door te zetten. Als na een paar minuten lag het ovaal achter de Bredase tryline, HRC hield de druk er permanent op en kwam eigenlijk geen moment in de problemen (0-37). Colts 1 staat inmiddels vrij royaal aan kop in de Cup poule.

Colts 2 ontving het cluster Bassets/BSN thuis. De bezoekers hadden hun vorige pot tegen de Waterweg Warriors met afstand gewonnen en dus werd er flink tegenstand verwacht voor het nog niet geheel ingespeelde tweede team. Dat viel alleszins mee. Waar het voor Colts 2 in de vorige pot pas tegen het einde van de wedstrijd begon te lopen, werd die lijn nu meteen opgepakt en doorgezet. Het team groeit met de dag en het was uiteindelijk vooral blessureleed dat maakte dat de winst er toch nog niet in zat (7-19). Voor stand in de Bowl poule B klik je hier.

Overigens besteden de Colts (keurig achteraf) met een grote doos Merci ook nog aandacht aan de week van de scheidsrechter.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement