Op avontuur tegen de Cubs

  -   Cubs

Vorige week een wedstrijd tegen Cubs Groen en afgelopen zaterdag een wedstrijd tegen Cubs Rood. Voor beide wedstrijden wisten wij waar het zwaar ging worden. Zoals al elders werd vermeld, onze Mini’s moesten opeens spelen tegen gasten die zich al bijna moeten scheren. Maar dat was soms niet te merken. Ja, de Cubs waren tactisch beter georganiseerd, maar qua enthousiasme en strijd ging het gelijk op.

Dat merkte je ook in de wedstrijd, als een aanval bij de Cubs lukte ging die over een aantal schijven en dat is mooi om te zien. Bij de Mini’s werd er gefrommeld en gestreden om daarna te zien dat een van onze backs het op een sprinten had gezet. Iets meer van de Franse school dus.

Maar wat waren en zijn wij nog steeds trots op onze Mini’s. Zij hebben met deze wedstrijden zo enorm veel geleerd. Dank aan de Cubs trainers en spelers die dit mogelijk hebben gemaakt. Iedereen heeft wel iets geleerd deze weken, of het nu gaat over strijd, passie, of tactiek. Iedereen is hier een winnaar. Namens de Mini’s kan ik zeggen dat deze wedstrijden voor herhaling vatbaar zijn!

Namens de Mini’s

Mark, Niek, Ton en Eric

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement