Ook foto’s gezocht!

Behalve dat we afscheid moesten nemen van enkele foto’s, zijn we ook nog op zoek naar teamfoto’s. Deze krijgen een plekje in de ‘Wall of Fame’ kamer.

Teamfoto’s periode 1985 – 2000 & laatste jaren

Vooral van deze 15 jaar zijn weinig teamfoto’s (van seniorenteams, dus niet alleen selectie) aanwezig. Toch willen Theo en Chris ook van deze periode teamfoto’s inlijsten en een plekje geven. Dus heb je zelf teamfoto’s of weet je wie foto’s gemaakt zou kunnen hebben, laat het ons weten!

Natuurlijk zijn ook teamfoto’s van andere periodes welkom. Zo ontbreken ook nog de teamfoto’s van de laatste 5 jaren. En natuurlijk willen we ook de dames van Xtreme graag een plekje op de muur geven.

Zo kunnen we een mooi overzicht maken van HRC-teams door de jaren heen maken.

Mail foto’s naar clubmanager@haagscherugbyclub.nl

Foto’s landskampioenschappen jeugd

In de ‘Wall of Fame’ kamer komt een speciale muur met teamfoto’s van jeugdteams die een landskampioenschap hebben behaald. Van de laatste jaren zijn de foto’s aanwezig (zie lustrumboek), maar van kampioensteams van voorgaande jaren helaas niet.

Dus, heb je foto’s van onze (toen nog jonge) helden of weet je wie deze wellicht zou kunnen hebben?

Mail foto’s naar clubmanager@haagscherugbyclub.nl