Ook CJC mag weer ‘normaal’ trainen

  -   Colts

De afgelopen week zijn er twee belangrijke maatregelen versoepeld.

Jeugd 13 t/m 18 jaar

Donderdag 28 mei heeft het ministerie van VWS bekend gemaakt dat er een versoepeling doorgevoerd zal worden voor de jeugd van 13 tot en met 18 jaar, kortom voor de Cubs, Junioren en Colts.

Zij hoeven vanaf 1 juni niet langer de 1,5 meter afstand aan te houden tijdens de trainingen. Dat wil dus zeggen dat voor de CJC dezelfde regels gelden als voor de GTBM. Het is echter nog altijd niet toegestaan om wedstrijden of interne toernooien te organiseren.

Belangrijk: álle overige protocollen blijven van van toepassing. Kortom, clubhuis blijft gesloten, de routes naar en van het veld blijven gelijk, we houden ons aan de hygiënemaatregelen, geen ouders langs de velden en eventueel brengen en halen voor de poort. En alleen trainen tijdens de aangewezen uren. Er mag dus niet spontaan getraind worden!

Clubhuis weer open vanaf 1 juli?

Woensdag 27 mei heeft premier Mark Rutte bekendgemaakt dat sportkantines, sportscholen en sauna’s mogelijk vanaf 1 juli weer open kunnen. “Maar alleen als tegen die tijd blijkt dat het echt kan!”. Mocht inderdaad eind juni besloten worden dat clubhuizen per 1 juli weer open kunnen, zal het bestuur bekend maken onder welke voorwaarden dit mogelijk zal zijn. De 100 personen maatregel per 1 juli blijft immers van kracht.

Deel dit artikel:    
 
 
© 2023 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement