Onze ladies zijn er klaar voor!

  -   Dames
Xtreme HRD
Ook de trainingsstaff van HRC Xtreme 2022-2023 is rond

De zomer is weer op haar retour en dit betekent dat de competitiestart van seizoen ‘22 – ‘23 zich bijna aandient. Over 2 weken, zondag 25 september a.s., zal Xtreme weer gaan strijden om de eerste punten van het seizoen, uit bij URC.

In de voorbereidingen wordt al flink wat werk verzet om er een tof en succesvol rugbyseizoen van te maken. Zo wordt er getraind – op het veld, in de gym en op het strand – om fit aan het seizoen te beginnen. En kunnen we ook nieuwe staffleden en coaches van Xtreme aankondigen:

Na jarenlange fantastische inzet als Head Coach en trainer, waarbij ontzettend veel is geleerd zowel op als buiten het veld en waar iedereen zeer dankbaar voor is, hebben Rob en Bonni het stokje dit seizoen overgedragen aan Marcel del Prado. Of misschien wel teruggegeven…. want Marcel was al eens eerder Head Coach van Xtreme en pakt dit met alle liefde weer op!

Ook zijn wij enthousiast dat Mariette Koekoek zich als (nieuwe) trainster aan Xtreme verbindt. Samen met Rob, die onze ladies gelukkig niet helemaal hoeven missen, staat er zo ook dit seizoen weer een mooi trainersteam klaar.

En last but not least: Nadine Zuurmond heeft het stokje van teammanager overgenomen van Anne van den Heuvel.

Zo kan met trots de (ver)nieuw(d)e Xtreme staff van seizoen ‘22 – ‘23 worden aangekondigs:

Head Coach: Marcel del Prado
Trainers: Rob Roeleveld en Mariëtte Koekoek
Teammanager: Nadine Zuurmond.

Alles staat dus klaar om er een mooi sportief seizoen van te maken! Wees daarbij vooral welkom om de wedstrijden van Xtreme te volgen op de zondagmiddag (misschien wel met een drankje in de najaarszon…?) Voor wedstrijdaankondigingen volg je @haagscherugbyclub en/of @hrcxtreme.

Tot snel langs de lijn!?

Foto: met dank aan en © Michel Finkelnberg/Sportsnap

Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement