Onze Clubmanager

  -   Nieuws
Onmisbaar en dit is zijn takenpakket.

Robert Clemenkowff, onze clubmanager, wie kent hem niet?! Maar weet jij precies waarvoor je Robert wèl kan benaderen en waar hij niet verantwoordelijk voor is? Voor de zekerheid zetten we het even kort op een rijtje:

  • Natuurlijk is Robert het aanspreekpunt, onze conciërge en vraagbaak van HRC; hij kan je doorgaans goed doorverwijzen naar degene die er over gaat. 
  • Robert is ook onze groundsman en daarmee het aanspreekpunt voor en controleur van de groenvoorziening, het onderhoud van de velden, de afvalverwerking en de schoonmakers.  Als de gemeente bijvoorbeeld wat laat liggen bij het terreinonderhoud, of de schoonmaak niet wordt gedaan signaleert hij dat en geeft hij het door aan het bestuurslid facilitair.
  • Zelf draagt de verantwoordelijkheid voor het keuren van velden, uit belijnen van de velden, de reiniging van reclameborden en de bewegwijzering/aankondigings borden etc. op de club.
  • Robert zorgt er voor dat het clubgebouw en de kleedkamers gereed zijn voor gebruik. Hij pakt kleine schoonmaakwerkzaamheden bijv. de entree zelf op, maar de schoonmaak is ondergebracht bij een externe partij. De teams zijn zelf verantwoordelijk voor het netjes en schoon achterlaten van de kleedkamers. Robert spreekt de teammanagers/trainers daar ook op aan als deze bij controle niet netjes blijken.
  • Hij zorgt er voor dat de algemene rugby benodigdheden van HRC (denk aan vlaggen/ vlaggetjes bij velden/ etc.), maar ook muziekinstallaties/schermen in clubhuis, klaar zijn voor gebruik en meldt bij de desbetreffende (materiaalmanager, penningmeester) als er wat vervangen of besteld moet worden.
  • Onze Clubmanager is ook onze klusjesman/onderhoudsman; hij verricht voorkomende kluswerkzaamheden, zoals reparaties en onderhoud van gebouw, installaties en apparaten. De zwaardere/specialistische werkzaamheden worden in overleg met het bestuurslid facilitair door externe partijen opgepakt.   
  • Hij is volgens een vast rooster overdag en tijdens evenementen aanwezig (bijvoorbeeld om namens HRC zaken van leveranciers in ontvangst te nemen en te controleren).
  • Robert is verantwoordelijk voor het (bar)voorraadbeheer. In overleg met de barhoofden en/of het bestuurslid facilitair doet hij de bestellingen en zorgt hij dat de bar gevuld is.   
  • Robert beheert de e-mailbox clubmanager@haagscherugbyclub.nl, verdeelt de post en beheert de clubagenda en houdt deze up to date.
Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement