Onze business club staat als een huis!

  -   Nieuws
Een bericht van de sponsor commissie over o.a. de sponsorborrel

De afgelopen jaren hebben jullie het ongetwijfeld gemerkt aan het aantal nieuwe reclameborden en reclamedoeken rondom het hoofd- en kunstgrasveld: het aantal nieuwe sponsoren van HRC groeit. Ook de komende maanden mogen we weer nieuwe ondernemers verwelkomen. Binnen de sponsorcommissie merken we dat ‘rugby’ voor veel ondernemers een nieuwe, interessante wereld is. Via ‘word of mouth’ groeit de interesse gestaag binnen de Haagse ondernemerswereld en dat merkten we ook tijdens de business borrel op 17 mei!

Door COVID en de bijbehorende beperkingen was het een tijd lastig iets te organiseren. We vonden het vooral ontzettend jammer dat we onze sponsoren daardoor een tijd niet aan elkaar konden voorstellen en met elkaar konden verbinden. Daarbij misten we deze momenten zelf natuurlijk ook omdat het belangrijke momenten zijn om met potentiële nieuwe sponsoren in contact te komen.

Maar op 17 mei – tijdens de laatste thuiswedstrijd van HRC 1 tegen Eemland 1 – was het eindelijk weer zover! We mochten zonder beperkingen een knaller van een business borrel organiseren. Waar we krap drie jaar geleden nog met 12 sponsoren tijdens de Haagsche Rugby Dagen een borrel stonden te drinken, waren er nu circa 80 leden van de business club! De zon werkte mee, de wedstrijd tegen Eemland was spannend, de borrels waren heerlijk, de hapjes idem dito lekker en – het allerbelangrijkste – onze sponsoren waren dik en dik tevreden!

De diversiteit van onze sponsoren is overigens een punt dat extra benoemd mag worden, want net als bij rugby is er voor iedereen plek. Van notaris tot aan vochtstopper, van wijnleverancier tot aan een verhuurbedrijf, van hovenier tot aan projectontwikkelaar en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Super gaaf om te zien dat onze sponsoren Wijnbar Bouzy en Marius Wijnwinkel met mooie flessen aan komen. En dat we samen vanaf het balkon, onder het genot van een heerlijk hapje van Gransjean en Restaurant Glaswerk, genieten van een prachtig zicht op het veld en op die snelle BMW Alpina B8 van Dusseldorp. “Rugby doe je samen” en dat geldt ook voor onze sponsorborrel; die organiseren we samen met onze business club leden.

Wat ook niet onvermeld mag blijven is dat De Harde Leerschool (het goede doel waar de club zich aan heeft verbonden) ruimte kreeg om zichzelf te presenteren. Aansluitend is er door HRC een sponsor-cheque van 2500 euro overhandigd (zie ook het eerdere bericht daarover). Een mooi bedrag om nog eens extra te onderstrepen dat we geloven in het doel van dit prachtige ‘project’.

Uiteraard willen we onze sponsoren en toekomstige sponsoren (nogmaals) bedanken voor dit fantastische event. We kijken nu al uit naar de volgende borrel. Deze gaat plaatsvinden tijdens de Haagsche Rugby Dagen eind augustus. We will keep you posted!

En natuurlijk blijven we commercieel! Ben je lid, of een ouder van een lid, of anderzins geïnteresseerd of verbonden en wil je meer weten over het sponsoren van HRC? Neem contact met ons op via: voorzittersponsor@haagscherugbyclub.nl

Voor nu is het seizoen ten einde en wensen we iedereen een mooie zomer. Tot eind augustus!

Met vriendelijke groet,

Evert Kromjong
Sponsorcommissie Haagsche Rugby Club


Met vriendelijke groet,

Evert Kromjong
Sponsorcommissie Haagsche Rugby Club


Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement