Onorthodox

-   HRC 1
HRC 1 bereidt zich voor op de competitie

Voor HRC Heren 1 start de competitie a.s. zaterdag thuis om 15.00 uur tegen RFC Haarlem. De voorbereidingen zijn dus al enige tijd in volle gang. Naast de gebruikelijke oefenpotjes en afmattende trainingen, om de boys scherp, top fit en in shape te krijgen, blijken er ook meer onortodoxe trainingsmethodes te worden ingezet.

Wat te denken van het tackelspel spelen met een horde uitgelaten Turven op het Turvenkamp? Daar hadden ze overigens niet van terug! De heren gingen door de knieen en/of eindigden bedolven onder een berg Turven. (Let bijvoorbeeld op de before en after foto van Rik van Dijk (onderste rij meest rechter twee foto’s)).

Of – ook creatief – de toren van het Vredespaleis aan tikken? Te zien op Instagram (en hieronder).

Veel succes aanstaande zaterdag mannen!

De foto’s van de HRC 1 op het Turvenkamp zijn van Arend-Jan Meijer, op Insta te vinden onder ajmeijer en via zijn website picture-life.nl