Onderlinge competitie

  -   Colts

De afgelopen weken bleken de Corona maatregelen uiteindelijk toch hun tol te gaan eisen bij de oudste jeugd (onze Junioren en Colts). Trainingen werden iets minder goed bezocht want de motivatie om maar te blijven trainen en geen wedstrijden te spelen is lastig. Tel daar bij de schoolexamens en het “drama” is compleet.

In overleg met de spelers vonden de trainers en begeleiders de oplossing in een interne 15’s competitie. Na veel puzzelen door Ronald (en Ian) zijn er 3 teams gemaakt. Zaterdag speelde team Bravo tegen team Delta. Overigens weer aangevuld door de helft van team Alpha voor de broodnodige wissels.

Iedereen, en dan ook echt iedereen kwam enthousiaster het veld af dan ze erop stapten. Zelfs de scheids (dank Guy) vond het top om weer eens te mogen fluiten.

Het was een erg leuke wedstrijd waar team Delta aan het langste eind trok en een van de Colts het mooiste blauwe oog van de week mee naar huis nam (zie foto). Wij hopen dat iedereen enthousiast wordt/blijft van deze mini competitie en verwachten de aanmeldingen in Sportlyzer te zien stijgen!

Zaterdag a.s. team Alpha tegen team Bravo, met een beetje geluk kunnen we de live aanbieden op HRC YouTube kanaal en kan er ook thuis weer eens een lekker potje worden gekeken.

De stand (ook niet onbelangrijk, het is tenslotte een competitie)Deel dit artikel:    
 
 
© 2024 Haagsche Rugby Club | Privacy Statement